Youtube Google+ Instagram Twitter Facebook

Kazanan Yalnızdır

Kazanan Yalnızdır

KAZANAN YALNIZDIR - Paulo Coelho / Roman

Cannes film festivali ve festivalin arkasında yaşanan karanlık dünya… Usta yazarın kalemi ile okunmaya değer bir eser. Okuyucuya gerek sinema dünyası hakkında gerekse kendi iç dünyası hakkında farklı bakış açıları kazandıracak bir roman. Okuduk, beğendik, kütüphanemize koyduk. Size de tavsiye ederiz.

javascript:ntrTemp(); ve javascript:ntrTemp(); adreslerinde yazarı ve romanını biraz daha detaylı tanıtan yazıları okuyabilirsiniz.

Kategorisi : DÖRT YILDIZ

Akıcı : Belki daha akıcı olabilir miydi diye düşünülebilir… Her şeye rağmen, biraz yorsa da, kitap kendini okutuyor.

Hayata Katkı : Evet. Hem kişisel dünyamıza hem de sinema dünyası hakkında çok değişik ve kaliteli bilgiler veren bir eser.

Kalıcılık : Bir gün Cannes Film festivali kaldırıldığında tekrar raflardan indirilip okunacak bir eser. Belki bir başucu kitabı değil ama uzun yıllar okuyucuya ulaşacak bir eser.

Neden Beş Yıldız Vermedik ? : Tam anlamı ile eğitici bir roman. Bu tarz romanlarda ki can alıcı bilgileri tek başına okumak çoğu zaman sıkıcı ve gereksiz gelebilir insana. Ancak böyle bir hikaye ve kuvvetli usta bir kalemin anlatımı ile bu bilgiler okunabilirdi. Sinema, moda, Cannes Şehri ve festivali hakkında bu kadar bilgi bir araya gelince hali ile roman akıcılığından biraz taviz vermiş gibi. Bundan dolayı Beş Yıldız vermedik. Her şeye rağmen okunması , emek verilmesi gereken bir eser.

www.kitapokumakistermisin.com

Arka Kapaktan :

Kazanan Yalnızdır´da Paulo Coelho, On Bir Dakika ve Zahir´de öne çıkan temalara geri dönüyor. İçinde yaşadığımız dünyada, lükse ve ne pahasına olursa olsun başarıya olan bağımlılığımızın, yüreğimizin sesine kulak vermemizi engellediğini anlatıyor bize.

Coelho okuru bu defa, kendi deyimiyle
Süpersınıf´ın -hayallerin gerçeğe dönüştüğü sinema ve moda dünyasına girebilenlerin- toplandığı Cannes Film Festivali´ne götürüyor. Bu ayrıcalıklı sınıfın bazı üyeleri zirveye ulaşmıştır ve konumlarını yitirmekten korkarlar: para, güç ve ün tehlikededir: çoğu insanın, bedeli ne olursa olsun, uğruna her şeyi yapmaya hazır olduğu değerler.

Kitabın kahramanları bu
modern gösteriş dünyasında buluşur: Rus milyoner İgor, Ortadoğulu moda devi Hamid, başrol peşinde Amerikalı aktris Gabriela, hayatının vakasını çözmeyi uman dedektif Savoy ve başarılı bir mankenlik kariyerinin eşiğindeki Jasmine. Dayatılan türlü hayalin yarattığı kargaşada, kendi kişisel hayalini belirlemeyi ve gerçeğe dönüştürmeyi kim başaracak?

Bu kitap için daha önce yorum veya alıntı yapılmadı.
Yorum yapabilmek veya alıntı yayınlayabilmek için üye olmanız veya üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Bu kitabı sistemimizden emanet olarak alıp okuyan bir üyemiz yok.